Bestelinformatie

Algemeen
Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met de algemene leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat.
U kunt onze algemene voorwaarden opvragen bij: Little Ones, Damstraat 105, 4401 AS, Yerseke.

Levering
U ontvangt vooraf de rekening die vooruit dient te worden betaald. Zodra wij het totaal bedrag op onze rekening hebben ontvangen, wordt uw bestelling geleverd.

Levertijd
Alle producten zijn doorgaans uit voorraad leverbaar. Dit houdt in dat uw bestelling direct via TPG Post wordt verzonden, zodat u het de volgende dag al in huis heeft! Het kan echter voorkomen dat een artikel tijdelijk niet in voorraad is. In dat geval krijgt u daarvan per omgaande bericht en houdt Little Ones uw bestelling aan. Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en kunnen dan ook niet leiden tot enig recht of aansprakelijkheid.

Bezorgkosten
Op de factuur staat vermeld het totaal bedrag van de bestelde artikelen en de verzendkosten. Deze bedragen € 3,- als het pakje door de brievenbus past en € 5,25 als het een pakketje wordt. Als het totaalbedrag hoger is dan € 100,- wordt het pakket franco geleverd.
Bij overeengekomen remboursverzendingen bedragen de rembourskosten € 12,-.

De verzendkosten voor België en Luxemburg bedragen € 5,25 als het pakje door de brievenbus past en € 7,- als het een pakketje wordt.

Retourneren
Mocht het bestelde artikel niet zijn wat u ervan verwacht, dan kunt u het binnen zeven dagen aan Little Ones retourneren. Vooraf dient Little Ones geïnformeerd te worden met opgaaf van reden.

Voor het retourneren gelden een paar voorwaarden. Het artikel dient
• onbeschadigd te zijn;
• niet gedragen, gewassen of anderszins bewerkt te zijn;
• voorzien te zijn van de originele onaangebroken verpakking.

De verzendkosten van geretourneerde artikelen zijn voor uw eigen rekening.

Little Ones behoudt het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of om (in overleg) slechts een gedeelte van het bedrag te crediteren. Dit gebeurt alleen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel niet meer aan de bovengenoemde voorwaarden voldoet.